Despre sport

Atacantul execută un dribling fabulos, trecând de apărarea adversă, intră în zona porții, șut și goool! Mii de oameni urlă și aplaudă, în timp ce alții țipă și înjură. Toate acestea din sport, de ce? Mulți oameni iubesc aceste tipuri de evenimente și puține lucruri îi apropie pe oameni mai mult decât sportul. Campionatul Mondial de Fotbal este cel mai mare eveniment de televizate la nivel mondial. La fiecare patru ani, sportivi din peste 200 de țări concurează în numeroase evenimente atletice în timpul Jocurilor Olimpice. Milioane de elevi participă la cel puțin un sport.

Există un sentiment mai puternic între sport și oameni decât se vede. Oamenii iubesc sportul pentru că le oferă obiective, un sentiment de realizare, afiliere la grup, sportul creează unitate, este o modalitate distractivă de a rămâne în formă. Sportul este o modalitate sănătoasă și adesea distractivă de a petrece timp cu oamenii care vă plac.

Despre mine

As dori ca cititorii acestui site sa simta gandurile unui iubitor si practicant pasionat al sportului. Prin rândurile articolelor acestui site, doresc să exprim bucuria de a face miscare si avantajele acestei activități. Activitate care, fară doar și poate, reprezintă elementul fundamental în evoluția omului și urcarea acestuia în vârful piramidei.

Despre EducațieFizică.ro

Proiectat in scopul de a fi un mijloc de informare la dispoziția tuturor, chiar și pentru cei care nu s-au decis încă asupra unei ramuri sportive pe care să o practice, EducațieFizică.ro este un mijloc ușor de accesat și urmărit, cu o informație de calitate și redată pe înțelesul tuturor.